Een perfecte keuze voor de lange termijn

Als ondernemer leef jij in zomers en winters. Daar je in de zomers oogst, kun je in de winters wel wat extra’s gebruiken. Middelgrote leningen met een looptijd van een jaar zijn een uitstekende keuze om jouw bedrijf door financieel uitdagende periodes te helpen. Geef jouw bedrijf de kans om te groeien en uiteindelijk op eigen benen te staan.

Leenbedrag

€ 1000

Looptijd lening

Volgende

De duurloper

Onze middelgrote leningen zijn bedoeld om de wat grotere uitgaven of kostenposten te dekken. Sommige daarvan zijn misschien onvoorzien, andere zag je allicht al aankomen. Wat de reden ook is, Borrow zorgt ervoor dat je verder kunt met ondernemen. Omdat je een langere tijd hebt om de lening af te lossen én in de tussentijd rustig begint met vooruitgang boeken, is deze leningsvorm een echte duurloper.

Rustig aflossen per maand

De looptijd van onze middelgrote leningen is een jaar ofwel 12 maanden. Elke maand los je een deel van het totaalbedrag af met de rentekosten. Deze constructie zorgt voor ademruimte in je financiën terwijl je tijd overhoudt om je plannen waar te maken. De aflossing vindt plaats per automatische incasso met steeds hetzelfde bedrag. Dat noem je een lineaire aflossing. Je weet dus precies waar je over een paar maanden bent. Wel zo prettig en overzichtelijk!

Dé voordelen van Borrow

   

Binnen 10 min. jouw aanvraag compleet

  

Jouw aanvraag binnen 1 uur beoordeeld

  

Geen BKR-registraties en controles

  

Kies je looptijd per maand, wel zo makkelijk

   

Weten waar ondernemers behoefte aan hebben

  

Simpel, snel en zorgeloos krediet aanvragen

Een middelgrote lening geschikt voor mij?

Er zijn wel duizenden ondernemers met duizenden plannen. Het is onmogelijk dat elke lening daar naadloos op aansluit. Daarom biedt Borrow meerdere leningsvormen aan zodat iedereen een bedrijfslening kan aanvragen die bij zijn of haar bedrijf past. Een middelgrote lening past bijvoorbeeld bij doelen zoals een financiële overbrugging, het voldoen aan fiscale verplichtingen, een verbouwing of het aanvullen en beheren van je voorraden.

Lenen als bedrijf

Een zakelijke lening is bedoeld voor bedrijven en vanzelfsprekend niet voor particulieren. Toch vergeten veel ondernemers dit verschil. Je kunt bij Borrow geen lening voor particulieren doeleinden aanvragen. Wij zullen je altijd vragen naar de reden van je aanvraag en dit is ook de reden dat je een Kamer van Koophandelregistratienummer nodig hebt. Die geef je simpel door in onze aanmeldtool dus dat is in een paar minuten gebeurd!

Kom je er niet helemaal uit en heb je vragen over het aanvragen van jouw bedrijfskrediet? Kijk dan bij onze meest gestelde vragen of neem vrijblijvend contact met ons op. Ons serviceteam staat voor je klaar!

Bedrijfslening aanvragen bij Borrow

Vraag je een lening aan bij Borrow, vergeet dan niet deze checklist:

 

De jaaromzet van jouw onderneming is minimaal € 50.000,-

 

Je hebt een zakelijke Nederlandse bankrekening

 

Een registratie bij de KVK