Kortlopend krediet, altijd op maat

Als ondernemer heb je niet altijd enorme bergen aan financiering nodig. Soms is nét dat beetje extra nou precies datgene dat je nodig hebt om het verschil te maken. Als je zoekt naar een toegankelijke en kleine lening met een looptijd van 1 maand, 3 of 6 maanden, dan zit je goed bij Borrow. Wij verstrekken namelijk ook bedrijfsfinancieringen voor ondernemers die net dat stapje extra willen zetten op een weg waaraan zij zelf al behoorlijk hebben getimmerd. Investeer in je onderneming en vraag het krediet aan dat je nodig hebt.

Leenbedrag

€ 1000

Looptijd lening

Volgende

De krachtpatser

Een kleine lening kan veel mogelijk maken. Een klein bedrag dat je slim investeert maakt net dat verschil waardoor je onderneming met sprongen vooruit gaat. Met recht een krachtpatser dus! De korte looptijd klinkt misschien als een hete adem in je nek, maar jouw bedrijf kan hierdoor een sprintje trekken en tegelijk beginnen met aflossen.

Gemakkelijk een lening aanvragen

Een lening met een korte doorlooptijd vraag je doorgaans makkelijker aan dan grotere leningen. Dat komt omdat de kredietverstrekker zijn bedragen relatief snel weer terug heeft gekregen en jij als ondernemer het bedrag vrij makkelijk kunt terugbetalen.

Dé voordelen van Borrow

   

Binnen 10 min. jouw aanvraag compleet

  

Jouw aanvraag binnen 1 uur beoordeeld

  

Geen BKR-registraties en controles

  

Kies je looptijd per maand, wel zo makkelijk

   

Weten waar ondernemers behoefte aan hebben

  

Simpel, snel en zorgeloos krediet aanvragen

Beschikbare looptijden

Met een kleine lening via Borrow kun je kiezen tussen drie looptijden. Onze kleine leningen kun je aflossen in 1 maand, 3 maanden of 6 maanden. Welke looptijd het beste past bij jouw situatie is compleet afhankelijk van de financiële huishouding van jouw bedrijf. Heb je het geld op korte termijn nodig, maar duurt het even voordat deze investering zich terug verdient? Ga dan voor de langste optie. Is het geld al bijna in kas maar kom je eigenlijk net dat beetje tekort om bijvoorbeeld een nieuwe machine aan te schaffen? Ga dan voor een kortere looptijd. Hoe langer de looptijd, hoe hoger het bedrag dat je uiteindelijk aan ons terug betaalt.

Jouw bedrijf is het waard om te groeien. Een bedrijfslening aanvragen kan daarbij helpen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gemakkelijk een offerte aan en ontvang jouw bedrijfskapitaal vandaag nog op je rekening.

Bedrijfslening aanvragen bij Borrow

Vraag je een lening aan bij Borrow, vergeet dan niet deze checklist:

 

De jaaromzet van jouw onderneming is minimaal € 50.000,-

 

Je hebt een zakelijke Nederlandse bankrekening

 

Een registratie bij de KVK