Geen paniek in de tent

Je bent ondernemer geworden om de vrijheid te ervaren zelf je boontjes te doppen. Jouw verantwoordelijkheid vraagt veel van je ervaring. Dat je soms moet vallen, hoeft niet te betekenen dat je niet meer opstaat. Is er sprake van financiële nood en heb je direct kapitaal nodig? Vraag simpel, snel en direct een lening aan. Binnen een uur heb jij een offerte in je digitale brievenbus.

Leenbedrag

€ 1000

Looptijd lening

Volgende

Negeren helpt niet

Soms gaat je bedrijf al een tijdje bergafwaarts en ook al weet je hoe dit komt, kan het lastig zijn deze negatieve spiraal tegen te houden. Facturen kunnen niet meer worden betaald, de fiscus klopt ongeduldig aan de deur en de klanten kun je maar lastig bereiken. Wat jouw bedrijf nodig heeft, is een financiële injectie. Hiermee kunnen jouw crediteuren betaald worden en tegelijk kun je investeringen doen om klanten aan te trekken. Al voelt het voor sommige ondernemers soms anders, een lening aangaan kan jouw bedrijf dus juist weer op de rit krijgen!

Financieel ontspannen

Bedrijfsleningen zijn zo productief mogelijk ingericht dat zij bedrijven bijstaan in geval van financiële nood. Hoe dat zit? Kortgezegd in de perfectie tussen looptijd en bedrag, maar ook in een goede beoordeling van de kredietwaardigheid van je bedrijf. Het aanvragen van je lening bij ons is zo gebeurd, de beoordeling vanuit ons ook. Dat zorgt ervoor dat jij financieel ontspannen bent.

Dé voordelen van Borrow

   

Binnen 10 min. jouw aanvraag compleet

  

Jouw aanvraag binnen 1 uur beoordeeld

  

Geen BKR-registraties en controles

  

Kies je looptijd per maand, wel zo makkelijk

   

Weten waar ondernemers behoefte aan hebben

  

Simpel, snel en zorgeloos krediet aanvragen

Welke rente en looptijd?

Elk bedrijf is natuurlijk anders en daarom is elke case voor ons maatwerk. Daar kun jij als ondernemer van op aan. Twijfel je aan de haalbaarheid van de looptijd of zou je willen sleutelen aan de hoogte van de rente? Zoek met ons contact zodat wij je kunnen adviseren. Jouw bedrijf, jouw lening. Vraag jouw bedrijfskrediet gemakkelijk aan via onze tool. Met BORROW kies je altijd de makkelijkste weg!

Bedrijfslening aanvragen bij Borrow

Vraag je een lening aan bij Borrow, vergeet dan niet deze checklist:

 

De jaaromzet van jouw onderneming is minimaal € 50.000,-

 

Je hebt een zakelijke Nederlandse bankrekening

 

Een registratie bij de KVK