Als eenmanszaak je zaakjes op orde

Een bedrijf zonder personeel heeft maar één kapitein en dat ben jij. Het kan soms een behoorlijke uitdaging zijn om je bedrijf recht door zee te zeilen en alle financiële stormen te overwinnen. Wil je als eenmanszaak je zaakjes op orde krijgen, dan is het soms noodzakelijk om een bedrijfslening aan te vragen. Deze zakelijke lening is ook uitermate geschikt voor ZZP-ers!

Leenbedrag

€ 1000

Looptijd lening

Volgende

Geen bank, geen gedoe

Als ondernemer houd je graag zaken simpel. Je financiën heb je graag overzichtelijk en op orde, met een schuin oog kijk je naar de overhead en als het even kan besteed je dingen uit waar je zelf niet uit komt. Waarom zou je dat gedoe dan wel hebben bij het aanvragen van je bedrijfskrediet? Bij een bank loop je al snel tegen een muur van regels en een complete papierwinkel aan. Veel ondernemers haken daarom af. Eeuwig zonde natuurlijk! Wij zijn Borrow en noemen onszelf absoluut geen bank. Zakelijk lenen is simpel bedoeld, dus laten we dat zo houden.

Dé voordelen van Borrow

   

Binnen 10 min. jouw aanvraag compleet

  

Jouw aanvraag binnen 1 uur beoordeeld

  

Geen BKR-registraties en controles

  

Kies je looptijd per maand, wel zo makkelijk

   

Weten waar ondernemers behoefte aan hebben

  

Simpel, snel en zorgeloos krediet aanvragen

Looptijd van een ZZP-lening

Omdat je als ZZP-er geen enkele cent kunt missen, heb je graag inzichtelijk hoeveel je per maand aflost en voor hoe lang. Je kunt bij ons kiezen tussen twee vormen van lenen: een kleine lening en een grotere lening. De kleine lening leent zich perfect voor uitgaves die je nu net niet kunt doen, maar doe je later gemakkelijk terugverdiend. Stel dat je een eigen koffiezaak hebt en je koffiezetapparaat gaat stuk dan heb je vlug een nieuwe nodig. Door een kleine lening aan te vragen die je via ons dagelijks aflost, ben je snel weer op de rit zodat je niet stil hoeft te staan.

Maak dingen mogelijk

Met onze leningen heb je geen BKR-registratie op je naam staan. Dat komt omdat wij niet verplicht zijn je lening bij deze instantie aan te melden. Als ZZP-er pluk je daar al snel de vruchten van, gezien zo’n registratie een behoorlijk blok aan het been kan zijn. Met onze leningen maken wij dus dingen mogelijk. Je hoeft geen jaarcijfers aan te leveren. Vraag een lening aan via onze tool en de rest wijst zich vanzelf!

Bedrijfslening aanvragen bij Borrow

Vraag je een lening aan bij Borrow, vergeet dan niet deze checklist:

 

De jaaromzet van jouw onderneming is minimaal € 50.000,-

 

Je hebt een zakelijke Nederlandse bankrekening

 

Een registratie bij de KVK