Geef jouw bedrijf de boost die het nodig heeft

Jouw bedrijf is bedoeld om te groeien. Het is bedoeld om meters te maken en steeds beter te worden in wat het doet. Dag in, dag uit. Laat geldzorgen je dan ook niet tegenhouden. Want ook al is er soms een lastige periode om te overbruggen, er zijn altijd oplossingen die het ondernemen makkelijker en zorgelozer maken. Een zakelijke lening afsluiten doe je zo!

Leenbedrag

€ 1000

Looptijd lening

Volgende

Leef het ondernemersleven

Laten we het niet te rooskleurig brengen: een lening moet je natuurlijk terugbetalen. Toch kan het voor je bedrijf enorm veel uitkomsten bieden om een zakelijke lening af te sluiten. Het zorgt ervoor dat je je financiën weer op orde kunt krijgen en je de focus kunt leggen op waar je je bedrijf voor begonnen bent: het ondernemersleven.

Particulier of zakelijk

Een zakelijke lening is compleet anders dan zijn particuliere broer. Het verschil zit hem voornamelijk in het doel waarvoor je geld wil lenen. Heb je bijvoorbeeld het geld nodig voor een verbouwing, het opvangen van een financieel lastige periode of het tijdelijk betalen van facturen? Dan steek je het bedrag in je bedrijf en dus ga je een zakelijke lening aan. Ga je voor een nieuwe bank, een auto of je wilt je tuin opknappen? Dan kun je beter bij een bank aankloppen voor een particuliere lening.

Dé voordelen van Borrow

   

Binnen 10 min. jouw aanvraag compleet

  

Jouw aanvraag binnen 1 uur beoordeeld

  

Geen BKR-registraties en controles

  

Kies je looptijd per maand, wel zo makkelijk

   

Weten waar ondernemers behoefte aan hebben

  

Simpel, snel en zorgeloos krediet aanvragen

Aflossing en looptijd

Een zakelijke lening via Borrow heeft een zeer aantrekkelijke looptijd en een toegankelijke aflossing. Je kunt kiezen tussen een looptijd van 1 maand, 3 en 6 maanden afhankelijk van de hoogte van de lening. Bij wat grotere leningen is de looptijd zelf een jaar! De aflossing vindt plaats via dagelijkse incasso of via automatisch na elke maand. Zo houd je het overzicht over je lening.

Wil je weten welke lening bij jouw situatie past? Wij leggen je graag alles uit over onze kredieten en duiken samen in je financiële situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfslening aanvragen bij Borrow

Vraag je een lening aan bij Borrow, vergeet dan niet deze checklist:

 

De jaaromzet van jouw onderneming is minimaal € 50.000,-

 

Je hebt een zakelijke Nederlandse bankrekening

 

Een registratie bij de KVK