Jouw bedrijf makkelijk gefinancierd zonder gedoe

Leen je via Borrow, dan kun je kiezen tussen twee handige vormen van bedrijfsleningen. Elke vorm heeft zijn eigen prijs. Vraag hier vrijblijvend een offerte voor aan.

De eerste vorm legt de focus op een leenbedrag tussen de € 1.000,- en € 5.000,-. Dat kan een mooie uitkomst zijn voor als je als ondernemer net dat beetje extra nodig hebt om impact te maken.

Deze vorm van bedrijfslening kun je aflossen binnen een maand, drie maanden of uiterlijk in zes maanden. Zie het als een boost voor je onderneming!

Leenbedrag

€ 1000

Looptijd lening

Volgende

De tweede vorm is voor bedrijfsleningen tussen de € 7.500,- en € 25.000,-. Deze vorm is vooral bedoeld voor ondernemingen die het kapitaal kunnen gebruiken om grote stappen te zetten. Met dit doelbedrag kan een bedrijf namelijk ver komen. Denk aan de aanschaf van een nieuwe machine of een bedrijfsauto, het organiseren van een beurs of het innoveren op het gebied van duurzaamheid. Klaar voor de start en benieuwd naar hoe het werkt?

Beide leningsvormen vraag je gemakkelijk aan via onze tool . We kijken ernaar uit om van jouw organisatie te horen!

Dé voordelen van Borrow

   

Binnen 10 min. jouw aanvraag compleet

  

Jouw aanvraag binnen 1 uur beoordeeld

  

Geen BKR-registraties en controles

  

Kies je looptijd per maand, wel zo makkelijk

   

Weten waar ondernemers behoefte aan hebben

  

Simpel, snel en zorgeloos krediet aanvragen

Waar kan ik mijn lening voor gebruiken?

Vraag je bedrijfsfinanciering aan, dan spreekt het voor zich dat je deze gebruikt voor je bedrijf. Je kunt het bedrag dus niet voor een privédoel gebruiken of aanvragen. Je lost de lening uiteindelijk ook via je zakelijke rekening af. Doelen die naadloos aansluiten bij het oogmerk van zakelijk lenen zijn bijvoorbeeld verbouwingen, het betalen van facturen en of belastingen, het bijhouden en beheren van bedrijfsvoorraad, het overbruggen van een financieel magere periode of het aanschaffen van bedrijfsapparatuur.

Niet zeker of jouw doel past bij een bedrijfslening via Borrow of twijfel je over welke financieringsvorm je nodig hebt? Neem met ons contact op voor vrijblijvend advies op maat!

Bedrijfslening aanvragen bij Borrow

Vraag je een lening aan bij Borrow, vergeet dan niet deze checklist:

 

De jaaromzet van jouw onderneming is minimaal € 50.000,-

 

Je hebt een zakelijke Nederlandse bankrekening

 

Een registratie bij de KVK